Italiaanse lessen

Ben je geïnteresseerd in de Italiaanse taal dan biedt A presto je een aantal mogelijkheden om de taal te leren of te verbeteren in een informele, ontspannen sfeer met persoonlijke aandacht. Je kunt Italiaanse lessen volgen in groepsverband, individuele lessen, lessen online of een vakantiecursus.

  • Wil je graag deelnemen aan een cursus in groepsverband met een afwisselend programma? Bij A presto leer je de Italiaanse grammatica, maak je kennis met de Italiaanse cultuur, gewoonten en gebruiken en probeer je zo snel mogelijk in het Italiaans een gesprek te voeren. Een les duurt vijf kwartier en de groep bestaat uit maximaal 6 personen.
  • Geef je de voorkeur aan individuele lessen dan kun je bovenstaand programma sneller en intensiever volgen of zelf aangeven waarin je je wilt verdiepen. Een privéles duurt een uur. Deze lessen kunnen ook met twee personen gevolgd worden. Een les duurt dan vijf kwartier.
  • Lessen online op een tijdstip wanneer het jou uitkomt? Samen kunnen we bepalen hoe lang en wanneer je les wilt.
  • De vakantiecursus bestaat uit acht lessen van anderhalf uur waarin de nadruk op de woordenschat en de communicatie ligt. Tijdens de cursus krijg je praktische informatie over Italië die tijdens je vakantieverblijf in Italië van pas kan komen.

 

Links - Italiaanse tijdschriftenStart cursussen: verschillende startmogelijkheden in het jaar.
Locatieadres waar de cursussen worden gegeven is: Oremusplein 61, 6815 DS Arnhem.
Heb je belangstelling voor een van deze cursussen? Neem gerust contact op voor meer informatie. We bespreken dan je wensen en ik kan je een vrijblijvende offerte geven.

A presto!